Ahoy

Rotterdam Ahoy. Built for experiences.

 

Het concert waarbij je met haar danst op ‘jullie liedje’. De dag dat je favoriet de finale van een toernooi wint. Dat is Rotterdam Ahoy.

Ahoy is de plek die je nog een tijdje, of zelfs voor altijd associeert met een ervaring. Een beleving die al begint als je de website bekijkt, het parkeerterrein oprijdt of je jas ophangt. En die pas eindigt als je de beelden van jouw moment in Ahoy terugkijkt en deelt met je vrienden of relaties. Bij Ahoy werken 250 event professionals met een missie: bouwen aan de omstandigheden en de services die je ervaring & beleving naar het hoogste niveau tillen.

Dee venue is al sinds 1971 bekend bij ‘de groten der aarde’. Ahoy biedt een thuishaven aan internationale artiesten, topsporters, politici en andere prominenten.

Built for music.

Organiseer een concert, muziek event of dance event op de plek waar U2, Justin Bieber en Jennifer Lopez hebben gestaan. Huur de Ahoy Arena voor 15.000 bezoekers (!). Of kies voor Club Ahoy, de intiemere versie van de Ahoy Arena (2000 tot 6000 bezoekers). 

Naast de mogelijkheden van de Ahoy Arena, biedt Rotterdam Ahoy zes Beurs- & Evenementenhallen waar ook muziek-, en dance events kunnen worden georganiseerd. En in 2019 komt er in Rotterdam een music hall bij… 

Built for exhibitions.

Ahoy is de perfecte beurslocatie in Rotterdam voor beurzen van 3.000 m2 tot 30.000 m2. Voor de zakelijke bezoeker biedt Ahoy e must haves zoals een uitstekende bereikbaarheid en goede parkeergelegenheid. Ahoy denkt met de beursorganisator mee; 

Naast de mogelijkheden van zes Beurs- & Evenementenhallen, is er de optie om een beursruimte te koppelen aan de Ahoy Arena, het Congres- & Vergadercentrum en Ahoy Plaza met verschillende horecagelegenheden. Sinds 2016 is het via Ahoy ook mogelijk om beurzen op RDM Rotterdam te organiseren, op onze nieuwe locatie ‘RDM Onderzeebootloods’. En in 2019 komt er in een internationaal congrescentrum bij!

Built for the game.

De Zesdaagse van Rotterdam. Het ABN AMRO World Tennis Tournament en het EK Volleybal Dames. De Ahoy Arena en onze Beurs- & Evenementenhallen vormen al jaren hét toneel voor de grootste nationale en internationale sportevenementen. Rotterdam Ahoy is de meest flexibele accommodatie voor sportevenementen. Of je nu een racecircuit of een beachvolleybalveld wilt neerzetten, alles is mogelijk. We know sports. Bel 010-293 3243 of mail naar sales@ahoy.nl.

Interessant? Neem contact met ons op